Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از اساتید و دانش‌آموختگان و دانشجویان مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری در بیانیه‌ای، اعلام کردند "دانشگاه شهید مطهری و مدرسه عالی شهید مطهری بیش از ۴۰ سال است که خاستگاه دانشمندان و فرهیختگان، فقها و حقوقدانان و فلاسفه برجسته در کشور بوده است." - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، جمعی از اساتید و دانش‌آموختگان و دانشجویان مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری در بیانیه‌ای در دفاع از ساحت علم و اخلاق، اعلام کردند حجت الاسلام دکتر رئیسی پس از طی تمام و کمال  مراحل علمی، موفق به کسب مدرک دکترای حقوق خصوصی از این مرکز علمی وزین شده‌اند و البته صدها فارغ التحصیل دانشمند دیگر که در جای جای میهن اسلامی و خارج از کشور می‌درخشند، از ثمرات این دانشگاه نخبه‌پرور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روایتی از جلسه دفاع از رساله دکترای آیت‌الله رئیسی+ فیلم

متن این بیانیه به شرح زیر است:

به استحضار ملت شریف ایران می رساند در کوران رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری 1400 و در اولین مناظره نامزدهای محترم مطالبی از سوی یکی از کاندیداها نسبت به مدرک تحصیلی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی بیان شد؛ این که در مناظره تخصصی اقتصادی که قرار است برونداد آن تصمیم دقیق و انتخاب درست مخاطبان باشد، مطالبی از این دست اتهامات و داده های غیر واقعی بیان گردد خود یک نقیصه بزرگ است که باید در سطح قانونگذاری و هم از سوی رسانه ملی به آن پرداخته و با در نظر داشتن دیدگاه متخصصان و دلسوزان این کاستی را برطرف نمود تا رقابتی در تراز جمهوری اسلامی به نمایش درآید.

اما در خصوص مدرک تحصیلی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی:

ما اساتید و دانش‌آموختگان مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری بر خود لازم دانستیم نه در دفاع از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری بلکه برای دفاع از ساحت علم و اخلاق و مطالبی راجع به یکی از دانش آموختگان برجسته دانشگاه شهید مطهری بیان کنیم بر اهالی علم و فرهنگ پوشیده نیست که دانشگاه شهید مطهری و مدرسه عالی شهید مطهری بیش از 40 سال است که خاستگاه دانشمندان و فرهیختگان، فقها و حقوقدانان و فلاسفه برجسته در کشور بوده و هست؛ به ویژه پس از انقلاب اسلامی که با امعان نظر ویژه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و نیز مقام معظم رهبری به عنوان یکی از بازوان نظام اسلامی در تربیت نیروی متخصص و آگاه جهت کمک به حرکت پرشتاب نظام جمهوری اسلامی شناخته می‌شود. تحصیل در این مرکز علمی جهت مراحل پذیرش و تحصیل دشوار و نظام آموزشی تلفیقی حوزوی و دانشگاهی و نگاه بین رشته‌ای و مسئله محور، آموزش‌های تخصصی تحت نظر اساتید برجسته و صاحب فضل حوزه و دانشگاه، سطح علمی بالا و تاثیرگذاری ویژه دانش آموختگان در عرصه‌های مختلف را در پی داشته است توفیقی است که تنها نصیب برجستگان علمی می‌گردد و حجت الاسلام دکتر رئیسی از جمله برجسته‌ترین آنان است که پس از طی تمام و کمال  مراحل علمی، موفق به کسب مدرک دکترای حقوق خصوصی از این مرکز علمی وزین شده‌اند و البته صدها فارغ التحصیل دانشمند دیگر که در جای جای میهن اسلامی و خارج از کشور می‌درخشند، از ثمرات این دانشگاه نخبه‌پرور هستند.

توصیه مشتاقانه به نامزدهای محترم ریاست جمهوری

برادران عزیز؛ مردم صبور و انقلابی این کشور بزرگ دین خود را ادا کرده‌اند. در همه میدان‌های سختی که نظام از آنها سربلند بیرون آمده محور و عنصر اصلی تلاش و مجاهدت دین مدارانه این مردم بوده است؛ امروز این ولی نعمتان به نظاره نشسته‌اند تا ایده‌ها و برنامه های شما را برای حل چالش‌ها و مشکلات شان ببینند و بررسی کنند؛ این میدان، میدان رقابت برای خدمت بیشتر است نه سیاه‌نمایی و ناامید سازی و اتهام‌زنی!

بنابراین شایسته است آنگونه که در ابتدای انقلاب در کنار یکدیگر و مجاهدانه خدمت می‌کردید، امروز هم مجاهدانه و دلسوزانه و خدای ناکرده طمع ورزانه به این جایگاه بنگرید و آن کاری را انجام دهید که مورد رضای خداوند متعال است.

با آرزوی توفیقات روز افزون برای مقام عظمای ولایت و ملت شریف ایران اسلامی.

والعاقبة للمتقین

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری 1400 آیت الله سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1400 آیت الله سیدابراهیم رئیسی دانشگاه شهید مطهری دانش آموختگان حجت الاسلام مدرسه عالی دکتر رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام معلم؛ مهمترین خصوصیت شخصیت شهید مطهری را «اخلاص» معرفی و اظهار کرد: «اخلاص» منشأ تمام فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری شهید مطهری است؛ این شهید بزرگوار اگرچه در قله فقه و فلسفه قرار داشت، اما در مقام تبلیغ دین هیچ شأنی برای خود قائل نبود و بزرگترین شأن خود را مبلغ دین می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می‌کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی می‌نویسد و آنجا که می‌بیند توده مردم به آموزه‌های اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می‌نویسد و آنجا که در یک مجله غیر خوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت می‌شود؛ در همان مجله پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به سخت کوشی و اهتمام جدی شهید مطهری در فراگیری علم؛ این معلم شهید را از مصادیق روایت «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِسُ؛ شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد.» دانست و عنوان کرد: شهید مطهری یک عالم آگاه به زمانه و حتی جلوتر از زمانه بود؛ به طوری که امروز نیز کتاب‌ها و افکار ایشان کهنه نشده و کاملاً به روز است.

مروی افزود: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین رودربایسی نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آن‌ها را منحرف می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمی‌دید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ استاد مطهری علی‏رغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، به طوری که در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر می‌رفت.

وی خاطرنشان کرد: ‏این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلا استثنا تأیید‏‎ ‎‏می‌کنم» بسیار جمله عظیم و بزرگی است، امام (ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاط‌هایی که امام (ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان حضرت امام به این شهید بزرگوار است.

مروی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلت‌های شهید مطهری باید در حوزه‌های علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ شهید مطهری حقیقتاً خادم دین بود.

تولیت آستان قدس رضوی به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، به طوری که پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از کثرت علمای بزرگ و مدرسین برجسته برخوردار بوده و علما و طلاب از نقاط مختلف برای کسب علم و فضیلت به این حوزه می‌آمدند، چنانکه حتی عالم بزرگی همچون «علامه بحرالعلوم» برای فراگیری فقه به این حوزه آمده است؛ طلاب باید پیشینه درخشان و با عظمت حوزه خراسان را بدانند.

مروی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را به دست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد (ص) انتظار می‌رود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان نسبت به ارتباط صمیمی اساتید با طلاب تأکید و عنوان کرد: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان حجت الاسلام مروی تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به ایراد سخن و بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون راهکارهای ارتقای هرچه بیشتر سطح علمی، اجتماعی و سیاسی طلاب جوان پرداختند.

کد خبر 6097696

دیگر خبرها

  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای علمی جامعه اسلامی قلم زد
  • آیت‌الله مطهری الگویی وارسته برای نسل جستجو‌گر عصر ماست
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی