Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز واکسیناسیون کرونا کودکان ۹ ساله و بالاتر در مناطق زیر پوشش این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

سید جواد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: بر اساس مصوبه کمیته ملی واکسن کووید‏-19 و ابلاغ معاون وزیر بهداشت، واکسیناسیون کودکان 9 ساله وبالاتر بر علیه کووید‏-19 از روز گذشته همزمان با کل کشور در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واکسن های مورد تایید این گروه سنی شامل سینوفارم و پاستوکووک و میزان تزریق و فاصله بین دونوبت مشابه سایر گروه‌های سنی است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از والدین دارای کودکان و نوجوانان بالای 9 سال خواست جهت دریافت واکسن فرزند خود به واحدهای واکسیناسیون مراجعه کتند.

 حسینی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون گروه‌های سنی کمتر از 9 سال در مراحل بعدی آغاز و از طریق منابع معتبر اطلاع رسانی خواهد شد.

شهروندان می‌توانند جهت اطلاع  از نزدیکترین مرکز واکسیناسیون و موجودی نوع واکسن مورد نظر با شماره 191 تماس بگیرند.

مصطفی جعفری،مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان نیز از آغاز واکسیناسیون مهاجرین افغانستانی در اردوگاه مراقبتی شهید مطهری سفید سنگ از توابع شهرستان فریمان خبر داد.

وی افزود: با توجه به ابلاغ دستورالعمل واکسیناسیون اتباع افغانستانی از سوی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد این اقدام در دستور کار شبکه بهداشت و درمان فریمان قرار گرفت.

790 هزار نفر از افراد بالای 18 سال دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردندنتایج 40 درصد تست‌ها در آزمایشگاه مرجع کرونا مثبت است/ 117 بیمار بدحال در بخش‌های مراقبت ویژه استان خراسان رضویتعداد بستری‌شدگان کرونایی در خراسان رضوی به 455 نفر افزایش یافت

جعفری تصریح کرد:با توجه به حجم بالای ورود و خروج روزانه اتباع افغانستانی به این اردوگاه و همچنین مشکل عدم مدارک احراز هویت و کارت واکسیناسیون مهاجرین ،جلسه ای با حضور رئیس اردوگاه مراقبتی شهید مطهری برگزار شد و راهکارهای اجرای عملیات واکسیناسیون مهاجرین مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان با بیان اینکه انجام واکسیناسیون مهاجرین  افغان در اردوگاه مراقبتی شهید مطهری آغاز شد افزود: طی این مدت تا کنون تعداد 890 نفر از مهاجرین افغانستانی تحت پوشش واکسیناسیون کرونا قرار گرفتند.

جعفری خاطرنشان‌کرد: نمایندگان سازمان ملل در امور پناهندگان از این اردوگاه بازدید و روند ارائه خدمات بهداشتی درمانی و امکانات رفاهی را مورد بررسی قرار دادند.

انتهای پیام/281/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسیناسیون مهاجرین شهید مطهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه جریان مخالف استاد مطهری

مبلغ: غیر از کسانی که به لحاظ دینی با ایشان در تضاد بودند، متدینان و حتی برخی روحانیون هم در قبال او موضع‌گیری داشتند. ما چند جریان را در مقابل استاد مطهری می‌بینیم.
نخست جریان ولایتی‌ها که نسبت به مطهری بی‌مهری‌هایی داشتند و هنوز هم دارند. جریان دوم جریان‌های سنتی در معارف اسلام بودند. جریان سوم گروهی از انقلابیون که استاد مطهری را مورد اتهام قرار می‌دادند.

رفتار جریان اول: استاد مطهری نسبت به ولایت، مواضع صریح و مستدلی دارد. رساله‌ای هم در این رابطه تالیف کرده است. در آن رساله هم بر ولایت سیاسی اهل بیت علیهم‌السلام استناد کرده و هم بر ولایت معنوی و باطنی آنها. علاوه بر این‌ها، ایشان از آثار استدلالی که در این زمینه تالیف شده است، استقبال کردند مثلا در مقاله‌ای از «الغدیر» علامه امینی دفاع کردند. با همهٔ این تلاش‌ها چرا عده‌ای ولایتی با ایشان مخالف بودند؟

این انتقادات ناشی از آن است که این گروه توقع داشتند استاد مطهری در میدان لعن و سب وارد شود و در مورد تبری نسبت به برخی شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت به صراحت موضع‌گیری کند. شهید مطهری اهل این‌گونه مقابله‌ها که امت اسلامی را با اختلاف مواجه می‌کند، نبود. این جماعت به همین علت دربارهٔ او موضع‌گیری منفی می‌کردند، ولایت او را ضعیف می‌شمردند و از این جهت او را مورد نقد و اعتراض قرار می‌دادند.

رفتار جریان دوم: این جریان که تشابه زیادی با جریان اول دارد، معتقد بودند شهید مطهری یک عالم متجدد است و برای این‌که از اسلام دفاع کند، برخی احکام اسلام را نادیده می‌گیرد. این افراد با تجددگرایی استاد مطهری مخالف بودند و معتقد بودند نظرات او با استدلال سنتی سازگار نیست. مثلا شهید مطهری از این‌که زنان با رعایت پوشش اسلامی در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته باشند دفاع کرده است. ولی این گروه سنتی معتقد بودند این الگو، الگوی اسلامی نیست بلکه الگوی برگرفته از غرب است.

در بین علمای ما افراد نسبتا زیادی بودند که به این دلیل با افکار شهید مطهری مخالف بودند. یکی از همین افراد که سابقهٔ تحصیل نزد استاد مطهری داشت، کتاب مسئلهٔ حجاب ایشان را مورد نقد قرار داد، حواشی برای کتاب نوشت و برای استاد مطهری فرستاد. در آن حواشی، طعنه‌های زیادی با همین جهت‌گیری علیه استاد مطهری وجود دارد. شهید مطهری از این اتهامات بسیار متاثر می‌شود و ذیل آن حواشی می‌نویسد از چیزهایی که من از آن نمی‌گذرم این افتراهاست. این گروه خیلی به استاد مطهری فشار می‌آوردند.
مطهری در میان هم‌صنفان خودش هزینه می‌داد ولی دست از روشنگری دین برنمی‌داشت. اگر ایشان می‌خواست تسلیم پسند عوام‌الناس شود آثاری مثل تحریفات عاشورا نمی‌نوشت و سکوت می‌کرد کما این‌که هم‌لباسان او سکوت می‌کردند و مورد احترام مردم قرار می‌گرفتند. حرف شهید مطهری همین است که نتیجهٔ کتمان حقیقت عذاب الیم است.

رفتار جریان سوم: شهید مطهری از همراهان امام در انقلاب بود، در جریان نهضت حضور داشت ولی بسیاری از انقلابیون با او مشکل داشتند. این مشکل از دو جهت بود یکی مشکل نظری و دوم مشکل عملی. مشکل نظری این بود که عده‌ای به نام انقلابیون می‌خواستند همهٔ اسلام را در انقلاب خلاصه کنند. انگار اسلام مساوی با انقلاب است و هیچ چیز دیگری از اسلام را به رسمیت نمی‌شناختند. این جریان همهٔ ارزش‌ها را در انقلاب می‌دید. انگار غیر از انقلاب در اسلام چیزی نیست. مطهری با چنین تفکری مشکل داشت و مقابل آن می‌ایستاد.
از نظر مطهری، اسلام مبارزه دارد ولی این یکی از ارزش‌های اسلام است. مطهری خطاب به این گروه تندرو می‌نویسد:« از نظر شما تمام مسائل قرآن بر محور انقلاب است».

استاد مطهری در برابر این سه جریان ایستاد و جان خودش را فدا کرد. بیان مطالب آسیب شناسی های فکری در زمان و شرایط انقلاب کار سختی بود و کسی دیگری جز ایشان مقابل این جریان های افراطی نایستاد.

* استاد حوزه و پژوهشگر دین / * منتشر شده در مجله خیمه اردیبهشت 1403

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902693

دیگر خبرها

  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا