Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر آیین محمدی روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور، در خصوص ارتقای کیفیت و فناوری‌های نوین افزود: کیفیت در آموزش امر ساده‌ای نیست بلکه چند بعدی است، با تغییراتی که امروزه به وجود آمده و سطح خواسته‌های دانشجویان تغییر کرده است، دیگر روش های سنتی و قدیمی اثربخش نیست و آموزش آنان نیازمند روش‌های نوین و جدید متناسب با علایق دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که کرونا بیش از ۹۰ درصد فراگیران دنیا را تحت تاثیر قرار داد و  اگر این ویروس مهار و کنترل شود باز هم آموزش به حالت قبل برنخواهد گشت، گفت: در دوران شیوع پاندمی کرونا، استراتژی استفاده از تکنولوژی های نوین آموزشی و آموزش مجازی توانست تا حد زیادی چالش‌های ایجاد شده به واسطه کرونا را کاهش دهد.

وی خاطر نشان کرد: مباحث آموزشی باید متناسب با نیازهای روز و شیوه‌های نوین تدوین و اجرایی شود، چرا که موفقیت در آموزش نیازمند تولید محتوای الکترونیکی با کیفیت و بر اساس تکنولوژی‌های نوین، مهارت‌های تدریس در محیط مجازی توسط استادان و نیز مهارت‌های یادگیری توسط دانشجویان است که باید مورد توجه قرار گیرد و تلاش شود دانشجویان به سمت یادگیری فعال بروند تا  بهترین شیوه یاددهی و یادگیری در فضای مجازی را شاهد باشیم.

دکتر محمدی افزود: امروزه استفاده از "ویدیو لرنینگ" یا آموزش از طریق ویدیو ، استفاده از یوتیوب، استفاده از ابرداده ها و هولوگرام و هوش مصنوعی در آموزش مورد تاکید است که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه پیشرو است.

 مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که امروزه تحقق عدالت آموزشی جز با آموزش مجازی میسر نیست، افزود: سازمان بهداشت جهانی بر عدالت آموزشی تاکید دارد  و برای اجرای این مهم استفاده از آموزش مجازی نقشی موثر در عدالت اجتماعی در حوزه آموزش دارد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۱۰۰ اقدام شاخص آموزشی در حوزه آموزش و فضای مجازی یکی از نمونه‌های پیشرو و موفق کشور در بکارگیری از تکنولوژی‌های نوین آموزش‌ و یادگیری‌ مانند استفاده از تکنولوژی موبایل هوشمند، استفاده از تکنولوژی کتابخانه های موبایلی با فوکوس کردن بر روی قطعات کوچک و اساسی برای دسترسی آسان به دانش مورد نیاز دانشجویان است.

دکتر محمدی با بیان اینکه جشنواره شهید مطهری یکی از غنی‌ترین برنامه های آموزشی در کشور و کلان منطقه ۹ است، افزود: این کلان منطقه تاکنون کارهای موثری در زمینه‌های مختلف آموزشی انجام داده و به عنوان الگویی موفق برای دیگر نقاط کشور تبدیل شده است.

توجه ویژه به جایگاه آموزش در حوزه دانش‌بنیان

دبیر اجرایی پانزدهمین دوره جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور نیز در این مراسم گفت: این دوره از جشنواره شهید مطهری به مدت ۶ روز و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر رضا پروانه افزود: در این رویداد علمی و آموزشی  تقدیر از ۴۰ نفر اساتید برتر آموزش مجازی و در زمان کرونا، یادمان ۳۰ نفر از استادان شهید،درگذشته و بازنشسته، تقدیر از ۱۱۲ استاد ارتقاء یافته و تجلیل از نمونه‌های ۲۷ فرآیند برتر آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کلان منطقه ۹ آمایشی کشور را داشتیم.

وی ادامه داد: در پانزدهمین جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور به موضوعاتی همچون اخلاق حرفه‌ای، مرجعیت علمی، جایگاه آموزش در تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین و غیره پرداخته شد.

وی با بیان اینکه شهید مطهری پاره تن امام راحل(ره) بود و بنیانگذار کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی ارزش ویژه‌ای برای وی قائل بودند، ادامه داد: وجود استادان خدوم، نخبه و ولایی در دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد مایه افتخار و مباهات است، اساتیدی که ادامه دهنده راه پرافتخار استاد شهید مرتضی مطهری هستند.

استمرار آموزشهای نوین در جهت بهره‌وری

رییس پانزدهمین دوره جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور گفت: در حوزه بهره‌وری آموزش برخی عقب‌ماندگی‌ها به واسطه کرونا ایجاد که خوشبختانه به سرعت برطرف شد و در ادامه نیازمند استمرار آموزش‌های نوین و به‌ روز در جهت بهره‌وری حداکثری در عرصه آموزش هستیم.

دکتر محمدعلی کیانی افزود: این برنامه باید در طول سال باشد و نباید صرفاً در مدت زمان یک هفته‌ای برگزاری جشنواره شهید مطهری خلاصه شود.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند برنامه‌ریزی تخصصی در حوزه مرجعیت علمی هستیم، بیان کرد: در حوزه مرجعیت علمی کارهای بسیاری انجام شده اما کارهای ناتمامی هم هنوز هست که اتمام موفق آنها همانند موارد انجام شده، همت ویژه‌ استادان و مسوولان امر را می‌طلبد.

وی ادامه داد: قدردان تلاش‌های اساتید با وجود تمامی مشکلات موجود هستیم و در جلساتی که با مسوولان وزارتخانه داشتیم پیگیر رفع مشکلات اعضای هیات علمی بودیم و امیدواریم که اقدامات صورت گرفته در این خصوص موثر واقع شده و رضایت‌مندی اساتید را فراهم آورد.

حضور ۲۷۰۲ شرکت‌کننده در جشنواره جشنواره شهید مطهری

دبیر علمی پانزدهمین جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور، نیز در این مراسم گفت: در پانزدهمین جشنواره شهید مطهری همزمان با هفته آموزش از تاریخ ۷ تا ۱۲ خرداد ماه امسال، ۲ هزار و ۷۰۲ نفر در این جشنواره شرکت کرده اند که هزار و ۶۸۷ نفر از آنان به صورت مجازی شرکت کرده‌اند.

دکتر علی عمادزاده افزود: در این جشنواره ۲۸ رویداد آموزشی و نیز یک نمایشگاه مجازی، ۴ سخنرانی کلیدی، ۴ نشست علمی و میز گرد تخصصی، ۶ سمپوزیوم، ۶ کارگاه آموزشی و هفت گفتگوی تخصصی برگزار شد.

مدیر مرکز مطالعات EDC دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در جشنواره پانزدهم توجه ویژه‌ای به موضوع ارتقاء کیفیت و بهره‌وری در آموزش شده است.

آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره شهید مطهری در کلان منطقه ۹ آمایشی کشور امروز با حضور مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد آموزش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد آموزش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از تکنولوژی تکنولوژی های نوین آموزش مجازی آموزش پزشکی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است